سوالات متداول سامانه مودیان و قانون پایانه فروشگاهی

جهت ورود به درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی ابتدا باید در این سیستم ثبت نام کنید. بدین منظور پس از ورود به صفحه درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی، روی زبانه «ثبت نام» کلیک کنید تا پنل ثبت نام نمایش داده شود.

 

 

تصویری که در بالا مشاهده می‌کنید مربوط به ثبت نام «اشخاص حقیقی» است. اطلاعات خواسته شده شامل کد ملی، شماره تلفن همراه و تاریخ تولد شناسنامه‌ای خود را وارد نموده سپس حروف نمایش داده شده در تصویر را در کادر «ورود تصویر امنیتی» وارد و پس از آن بر روی دکمه «ثبت نام» کلیک نمایید تا به صفحه زیر هدایت شوید.

 

 

 

 

توجـه: شماره تلفن همراهی که زمان ثبت نام وارد می‌کنید می‌بایست به نام خود شما باشد، به بیان دیگر شماره ملی و شماره تلفن همراه وارد شده می‌بایست متعلق به یک شخص باشد، در غیر این صورت با پیغام خطا (تصویر پایین) مواجه خواهید شد.

 

 

 

توجـه: اتباع خارجی حقیقی برای ثبت نام در درگاه ملی خدمات الکترونیک می‌بایست به اداره کل مالیاتی خود مراجعه نمایند تا شماره تلفن همراه ایشان در سامانه ثبت و تایید گردد.

در ادامه در کادر «کد پیامک شده» رمز یکبار مصرف ۶ رقمی که به شماره همراه شما (که در صفحه قبل وارد کرده بودید) ارسال شده را وارد کنید. پس از ورود رمز یکبار مصرف و کلیک بر روی دکمه «ورود به سامانه» عملیات ثبت نام تکمیل شده و وارد سامانه می‌شوید.

جهت ورود به درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی ابتدا باید در این سیستم ثبت نام کنید. اشخاص حقوقی بعد از ثبت شرکت در اداره ثبت شرکت‌ها به صورت خودکار و از سمت این اداره در سامانه‌های مالیاتی ثبت نام شده و نام کاربری و کلمه عبور برای آن‌ها پیامک می‌شود.

چنان چه در زمان ثبت شرکت، این اتفاق رخ نداده باشد افراد حقوقی برای ثبت نام الکترونیک در نظام مالیاتی ۴ مرحله اصلی که در تصویر زیر نمایش داده شده را باید طی کنند.

به منظور ثبت نام در درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی به عنوان شخص حقوقی، پس از ورود به صفحه درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی، روی زبانه «ثبت نام» کلیک کنید تا پنل ثبت نام نمایش داده شود.

 

 

 

سپس بر روی دکمه «ثبت نام اشخاص حقوقی» کلیک نمایید تا به صفحه ورود به سامانه پیش ثبت نام و ثبت نام هدایت شوید.

پس از ورود عبارت امنیتی نمایش داده در کادر مربوطه، «نوع مودی» را به «حقوقی» تغییر داده سپس «شناسه ملی/فراگیر» خود را وارد نمایید و بر روی دکمه «ورود به ثبت نام» کلیک کنید.

 

 

در صفحه بعد، لیست پرونده‌های الکترونیک مرتبط با شماره/شناسه ملی وارد کرده را خواهید دید. در صورتی که قبلا پیش ثبت نام و ثبت نام انجام نداده باشید پیام زیر در کادری آبی رنگ به شما نمایش داده خواد شد:

«شما هیچ ثبت نامی با شماره یا شناسه ملی خود نداشته و همچنین در شرکاء مودیان دیگر نیز حضور ندارید. جهت ثبت نام جدید روی کلید زیر کلیک نمایید.»

 

 

 

برای ادامه مسیر بر روی «پیش ثبت نام جدید» کلیک کنید تا مراحل پیش ثبت نام را که با کلیک بر روی این متن می‌توانید راهنمای آن را دنبال کنید طی نمایید.

برای ورود به درگاه ملی خدمات الکترونیک چه به عنوان شخص حقیقی و چه حقوقی، پس از ورود به صفحه درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی، دقت نمایید تا زبانه «ورود» انتخاب شده باشد.

حال اطلاعات خواسته شده شامل «کد ملی / شناسه ملی» و «کلمه عبور» خود را در قسمت مربوطه، سپس عبارت نمایش داده شده را در کادر «ورود تصویر امنیتی» وارد نمایید. سپس کلید «ورود به پنل کاربری» را بزنید.

 

 

 

 

در صفحه بعد و در کادر «کد پیامک شده» رمز یکبار مصرف ۶ رقمی که به شماره همراه شما (که در صفحه قبل و پیش از آن هنگام ثبت نام وارد کرده بودید) ارسال شده را وارد کنید. پس از ورود رمز یکبار مصرف و کلیک بر روی دکمه «ورود به سامانه» وارد سامانه می‌شوید.

 

 

صفحه‌ای که مشاهده می‌کنید «داشبورد مالیاتی» نام دارد و خلاصه‌ای از کلیه اطلاعات مالیاتی موجود شما را نشان می‌دهد. چنانچه اطلاعات جزئی‌تری نیاز داشتید می‌توانید از منوهای سمت راست این صفحه استفاده کنید. در ادامه نگاهی جزئی‌تر به داشبورد مالیاتی خواهیم انداخت.

 

در صورتی که شما بدهی مالیاتی داشته باشید در بالای صفحه و در کادری نارنجی یا زرد رنگ هشدار سیستمی نمایش داده می‌شود. به عنوان مثال در تصویر زیر به کاربر ۲ هشدار نمایش داده شده است، ممنوع الخروجی کاربر به دلیل بدهی مالیاتی و تعداد سکه‌های خریداری شده از بانک مرکزی

 

 

 

برای مشاهده جزئیات ممنوع الخروجی و بدهی خود بر روی گزینه «استعلام ممنوع الخروجی» کلیک کنید، سپس بر روی «نمایش بدهی» بزنید تا مجموع مبلغ بدهی و جزئیات آن به شما نمایش داده شود.

حال به سایر قسمت‌های مهم داشبورد می‌پردازیم، قاب‌های رنگی وسط صفحه تعداد پرونده‌ها، برگه‌های کارتابل ابلاغی و سکه‌های تحویلی به کاربر را نمایش می‌دهند. (برای توضیحات بیشتر روی تصویر زیر کلیک کنید)

 

 

در سمت چپ تصویر ۶ کلید میانبر برای دسترسی سریع‌تر به گزارشات پرکاربرد قرار گرفته و در زیر آن‌ها کلیدی برای فعال یا غیرفعال‌سازی ابلاغ‌های الکترونیک قابل دسترسی می‌باشد.

 

 

در میانه صفحه نموداری گرافیکی مشاهده می‌کنید که کل بدهی شما را به تفکیک منبع محاسبه بدهی نمایش می‌دهد.

 

 

برای رفتن به صفحات دیگر و استفاده از سایر خدمات و گزارشات درگاه ملی خدمات الکترونیک می‌توانید از منوی سمت راست استفاده کنید. چانچه در قسمت‌های دیگر درگاه ملی بودید و تمایل داشتید به صفحه اصلی برگردید بر روی گزینه «داشبورد مالیاتی» یا علامت خانه کلیک کنید.

برای تغییر شماره تلفن همراه خود که با آن وارد درگاه ملی خدمات الکترونیک می‌شوید، ابتدا می‌بایست از بالای صفحه و کنار نام و کد ملی، با زدن دکمه خروج (تصویر پایین) از درگاه ملی خارج شوید.

 

 

در گام بعد بر روی زبانه «تغییر موبایل» کلیک نمایید. اطلاعات خواسته شده شامل کد ملی، شماره تلفن همراه (شماره جدیدی که میخواهید در درگاه ملی ثبت شود) و تصویر امنیتی نمایش داده شده را در قسمت‌های مربوطه وارد نموده و بر روی دکمه «تغییر شماره همراه» کلیک نمایید.

 

 

 

توجه: شماره تلفن همراه جدیدی که وارد می‌کنید می‌بایست به نام خود شما باشد، به بیان دیگر شماره ملی و شماره تلفن همراه وارد شده می‌بایست متعلق به یک شخص باشد، در غیر این صورت با پیغام خطا مواجه خواهید شد.

 

در صورتی که شماره تلفن همراه شما با موفقیت تغییر پیدا کند پیغام «تغییر شماره همراه با موفقیت انجام و اطلاعات کاربری به شماره جدید پیامک گردید.» به شما نمایش داده شده و اطلاعات کاربری به شماره همراه جدید پیامک می‌گردد.

بله; اتباع خارجی حقیقی نیز می‌توانند به روش گفته شده در راهنمای ثبت نام و ورود که در بخش سوالات متداول آورده شده است اقدام به ثبت نام و ورود به درگاه ملی خدمات الکترونیک نمایند.

در صورتی که در بخش «ساماندهی پذیرنده‌های بانکی» یک یا چند دستگاه کارتخوان بانکی و یا درگاه پرداخت الکترونیکی وجود دارد که متعلق به شما نیست و یا اطلاعات آن اشتباه می‌باشد، می‌توانید آنان را غیرفعال نمایید.

برای این منظور پس از ورود به بخش «ساماندهی پذیرنده‌های بانکی» از لیست «دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی الصاق نشده» بر روی گزینه «درخواست غیرفعال‌سازی» کلیک نمایید تا مانند تصویر زیر دستگاه کارتخوان بانکی و یا درگاه پرداخت الکترونیکی مورد نظر به لیست «دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی اعلامی توسط مودی به بانک مرکزی جهت غیرفعال‌سازی» اضافه شود.

 

 

در پایان و پس از تعیین تکلیف سایر دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی نمایش داده شده، بر روی دکمه «تایید نهایی» کلیک نمایید. پس از کلیک روی «تایید نهایی» درخواست غیرفعال‌سازی شما به بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران ارسال و پس از بررسی غیرفعال می‌گردند.

 

پس از گذراندن این مراحل نیازی به انجام اقدام دیگری از جمله مراجعه به ادارات مالیاتی، بانک و… نمی‌باشد.

توجـه: دقت نمایید امکان ویرایش دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی که درخواست غیرفعال‌سازی آن‌ها را نموده‌اید تا زمانی میسر است که پس از کلیک بر روی دکمه «تایید نهایی» اطلاعات مذکور به بانک مرکزی ارسال نشده باشند، لذا پیش از تایید نهایی، موارد انتخابی را به دقت بررسی نمایید.

چنان‌چه به اشتباه برای یکی از دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی خود درخواست غیرفعال‌سازی داده باشید در صورتی که هنوز «تایید نهایی» را کلیک نکرده باشید، می‌توانید از گزینه «فعال‌سازی» استفاده نمایید تا به لیست «دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی الصاق نشده» بازگردانده شود.

پس از ورود به بخش «ساماندهی پذیرنده‌های بانکی» از لیست «دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی الصاق نشده» بر روی گزینه «الصاق به پرونده» کلیک نمایید تا مانند تصویر زیر لیست پرونده‌های الکترونیک مالیاتی شما نمایش داده شود.

 

 

 

 

در این مرحله شما می‌توانید یکی از پرونده‌های نمایش داده شده خود را انتخاب و دکمه «الصاق» را کلیک نمایید تا دستگاه کارتخوان بانکی و یا درگاه پرداخت الکترونیکی مورد نظر به لیست «دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی الصاق شده» اضافه شود.

توجـه: در صورتی که در لیست نمایش داده شده هیچ پرونده‌ای موجود نبود، بر روی دکمه «ثبت نام الکترونیک جدید» کلیک کرده و در پنجره جدید، اقدام به پیش ثبت نام جدید نمایید.

توجـه: در صورت انتخاب پرونده‌های عدم تکمیل (قرمز رنگ)، می‌بایست قبل از ثبت تایید نهایی نسبت به تکمیل اطلاعات ثبت نام مربوطه اقدام نمایید. (راهنمای تکمیل ثبت نام پرونده‌های با وضعیت «عدم تکمیل» – خطای ۲ مطالعه شود)

پس از این مرحله و تعیین تکلیف سایر دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی خود بر روی دکمه «تایید نهایی» کلیک کنید.

 

 

چنان چه پس از الصاق یک دستگاه کارتخوان بانکی و یا درگاه پرداخت الکترونیکی به یک پرونده الکترونیکی، قصد تغییر پرونده انتخابی را داشتید می‌توانید با کلیک روی گزینه «تغییر پرونده»، دستگاه کارتخوان بانکی و یا درگاه پرداخت الکترونیکی مورد نظر را به لیست «دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی الصاق نشده» برگردانده و مجددا به روش ذکر شده در بالا پرونده مرتبط با آن را انتخاب نمایید.

 

همچنین اگر بعد از ثبت دکمه «تایید نهایی» قصد ویرایش دستگاه کارتخوان بانکی و یا درگاه پرداخت الکترونیکی الصاق شده را داشتید می‌توانید از دکمه «ویرایش مجدد» استفاده نمایید.

لیست موارد الصاق نشده به معنی دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی است که توسط بانک مرکزی به نام مودی ثبت شده و مودی هنوز اقدامی نسبت به تعیین تکلیف آن‌ها انجام نداده است.

جهت تعیین تکلیف این موارد مودی می‌تواند دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی نشان داده شده در لیست را یا به یکی از پرونده‌های الکترونیکی مالیاتی خود الصاق و متصل کرده و یا درخواست غیرفعال‌سازی آن را نماید تا پس از بررسی توسط بانک مرکزی این موارد غیرفعال شوند.

موارد الصاق شده به معنی دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی است که به یکی از پرونده‌های الکترونیکی مالیاتی شما متصل شده است.

مواردی که در لیست غیرفعال‌سازی قرار دارند دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی هستند که به تشخیص شما به هیچ‌کدام از پرونده‌های الکترونیکی مالیاتی شما مرتبط نبوده و یا اطلاعات آن اشتباه می‌باشد و درخواست غیرفعال‌سازی ارسال شده از طرف شما در حال بررسی توسط بانک مرکزی بوده و پس از پایان بررسی غیرفعال می‌گردد.

در بخش «ساماندهی پذیرنده‌های بانکی»، در صورتی که پس از ثبت «تایید نهایی»، از ارسال درخواست غیرفعال‌سازی یک یا چند دستگاه کارتخوان بانکی و یا درگاه پرداخت الکترونیکی منصرف شده باشید ابتدا می‌بایست دکمه «ویرایش مجدد» را کلیک نمایید.

 

 

نکتـه: در صورتی که دکمه «ویرایش مجدد» را مشاهده نمی‌کنید، می‌بایست تمام موارد موجود در لیست «دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی الصاق نشده» را با الصاق و یا غیرفعال‌سازی تعیین تکلیف نموده و دکمه «تایید نهایی» را کلیک نمایید.

در گام بعد و تا قبل از ارسال درخواست غیرفعال‌سازی به بانک مرکزی، می‌توانید با فشردن دکمه «فعال‌سازی»، دستگاه کارتخوان بانکی و یا درگاه پرداخت الکترونیکی مورد نظر را مجددا به لیست «دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی الصاق نشده» بازگردانید.

ولی در صورتی که درخواست غیرفعال‌سازی به بانک مرکزی ارسال گردد دیگر امکان فعال‌سازی وجود نخواهد داشت.

 

 

همان‌طور که در تصویر بالا مشاهده می‌نمایید، اطلاعات مورد سمت چپ به بانک مرکزی ارسال شده و دکمه «فعال‌سازی» مربوط به آن حذف گردیده، ولی برای مورد سمت راست همچنان امکان فعال‌سازی وجود دارد.

بنابراین توصیه می‌گردد پیش از کلیک بر روی دکمه «تایید نهایی»، اطلاعات نمایش داده شده در لیست‌های مختلف را به دقت بررسی نموده و از صحت آنان اطمینان حاصل نمایید

در صورتی که دارنده دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی از قبل پرونده مالیاتی نداشته باشد، بانک مرکزی برای وی یک پرونده مالیاتی جدید در سازمان امور مالیاتی ثبت نام کرده و اطلاعات آن را به این سازمان ارسال می‌کند. چنان چه درخواست غیرفعال‌سازی پذیرنده بانکی خود را ثبت کرده باشید می‌توانید پرونده متصل به آن را که قبلا توسط بانک مرکزی ثبت نام شده و هنوز تکمیل نشده است نیز حذف نمایید.

برای حذف ثبت نام‌های انجام شده توسط بانک مرکزی به نام شما که بخشی یا تمام اطلاعات آن اشتباه بوده و یا متعلق به شما نیست، می‌بایست پس از ورود به بخش «ساماندهی پذیرنده‌های بانکی» از لیست «دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی الصاق نشده» تمام موارد نمایش داده شده را با انتخاب «الصاق به پرونده» یا «درخواست غیرفعال‌سازی» تعیین تکلیف نمایید. در پایان بر روی دکمه «تایید نهایی» کلیک نمایید.

توجـه: دقت نمایید امکان ویرایش دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی که درخواست غیرفعال‌سازی آن‌ها را نموده‌اید تا زمانی میسر است که پس از کلیک بر روی دکمه «تایید نهایی» اطلاعات مذکور به بانک مرکزی ارسال نشده باشند، لذا پیش از تایید نهایی، موارد انتخابی را به دقت بررسی نمایید.

 

 

 

 

در مرحله بعد با کلیک بر روی دکمه «حذف پرونده‌های بانک مرکزی» لیستی از ثبت نام‌های انجام شده توسط بانک مرکزی که هیچ دستگاه کارتخوان بانکی و یا درگاه پرداخت الکترونیکی به آن الصاق نشده و می‌توانید حذف نمایید را مشاهده می‌کنید که با انتخاب آن‌ها و کلیک روی دکمه «حذف پرونده» ثبت نام مورد نظر حذف خواهد شد.

متن خطای ۱:

  • «مودی گرامی خواهشمند است ابتدا فعالیت اقتصادی متناظر با هر یک از دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی خود را مشخص نمایید.»

زمانی با این خطا روبرو می‌گردید که پیش از کلیک بر روی دکمه «تایید نهایی» تمام موارد موجود در لیست «دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی الصاق نشده» را با انتخاب یکی از گزینه‌های «الصاق به پرونده» یا «درخواست غیرفعال‌سازی» تعیین تکلیف ننموده باشید.

 

 

 

 


متن خطای ۲:

  • «مودی گرامی با توجه به اینکه ثبت نام‌هایی که برای آنها پذیرنده متناظر وجود دارد هنوز تکمیل نشده‌اند امکان تایید نهایی این فرآیند وجود ندارد. این پذیرنده پس از گذشتن موعد زمانی غیرفعال خواهد شد. لذا قبل از تایید نهایی نسبت به تکمیل فرآیند ثبت نام تا گام نهایی اقدام فرمایید.»

زمانی با این خطا مواجه می‌گردید که یکی از دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی به پرونده ثبت نام الکترونیکی متصل شده است که در وضعیت «تکمیل نشده» قرار دارد، لذا برای رفع این مشکل می‌بایست ابتدا ثبت نام مربوطه را تکمیل نمایید.

 

 

برای این منظور بر روی منوی «پرونده‌های مالیاتی» کلیک کنید.

 

 

 

پس از آن وارد منوی «پرونده‌های درآمد» شده و گزینه «جزئیات پرونده» مربوط به پرونده تکمیل نشده مورد نظر را انتخاب نمایید.

 

 

 

 

در پنجره نمایش داده شده، دکمه «ورود و ویرایش» را کلیک کنید تا به سامانه ثبت نام الکترونیک هدایت شوید.

 

 

 

 

در صفحه نمایش داده شده، از سمت چپ تصویر بر روی دکمه «نمایش و ویرایش اطلاعات» کلیک نمایید.

 

 

 

در این پنجره، از کادر «اشکالات و نواقص اطلاعاتی» مواردی که با رنگ قرمز نوشته شده را کلیک نموده و اطلاعات خواسته شده را به دقت تکمیل کنید تا ثبت نام پرونده الکترونیکی مالیاتی شما تکمیل گردد.

 

 

پس از تکمیل پرونده مورد نظر به درگاه ملی خدمات الکترونیک و بخش «ساماندهی پذیرنده‌های بانکی» بازگشته و دستگاه کارتخوان بانکی و یا درگاه پرداخت الکترونیکی مورد نظر خود را به پرونده تکمیل شده مذکور الصاق نموده و دکمه «تایید نهایی» را کلیک نمایید.

توجه نمایید در بخش «ساماندهی پذیرنده‌های بانکی» پس از کلیک بر روی دکمه «تایید نهایی» امکان ویرایش اطلاعات ارسالی به بانک مرکزی جهت غیرفعال‌سازی دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیک وجود نخواهد داشت، لذا پیش از تایید نهایی، موارد انتخابی را به دقت بررسی نمایید.

خیر; تمام فعالان اقتصادی دارای ابزار پرداخت‌های بانکی می‌بایست دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی خود را به پرونده‌ای که متعلق به خود آنان می‌باشد الصاق نمایند و اتصال به پرونده مالیاتی شخص دیگر امکان‌پذیر نمی‌باشد.

در صورتی که از قبل هیچ پرونده مالیاتی ندارید می‌توانید با مراجعه به منوی «پرونده‌های مالیاتی» (سمت راست درگاه ملی) و سپس «پرونده‌های درآمد»، «ایجاد پرونده مالیات بر درآمد جدید» را انتخاب نموده و در پنجره باز شده، اقدام به پیش ثبت نام و ثبت نام جدید نمایید.

در منوی «ساماندهی پذیرنده‌های بانکی» اگر بعد از ثبت دکمه «تایید نهایی» قصد ویرایش و یا غیرفعال‌سازی دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی الصاق شده را داشتید می‌توانید از دکمه «ویرایش مجدد» استفاده نمایید.

 

 

 

پس از کلیک بر روی «ویرایش مجدد» تمام دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی که به پرونده‌های مالیاتی شما الصاق شده باشند مجددا به لیست «دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی الصاق شده» بازمی‌گردند.

 

 

 

 

حال از لیست «دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی الصاق نشده» با استفاده از دکمه‌های «تغییر پرونده» و «درخواست غیرفعال‌سازی» می‌توانید موارد مورد نظر را به پرونده جدید الصاق و یا برای آن درخواست غیرفعال‌سازی نمایید

همان‌طور که در تصویر زیر مشاهده می‌کنید در منوی «ساماندهی پذیرنده‌های بانکی»، شرکت ارائه‌دهنده خدمات پرداخت (psp) و سایر اطلاعات مرتبط با تمام دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی لیست شده قابل مشاهده می‌باشد.

 

 

شما می‌توانید با تماس با شرکت صادر کننده دستگاه کارتخوان بانکی و یا درگاه پرداخت الکترونیکی خود و ارائه سه مقدار کلیدی و منحصر به فرد «کد پذیرنده فروشگاهی»، «کد سوییچ پرداخت» و «شماره پایانه»، اطلاعات مورد نیاز مرتبط با آن را دریافت نمایید.

به زودی امکان مشاهده حساب بانکی متصل به دستگاه کارتخوان بانکی و یا درگاه پرداخت الکترونیکی نیز به درگاه ملی خدمات الکترونیک اضافه خواهد شد.

جهت اطلاع از شماره حساب های متصل به دستگاه های کارتخوان پیشخوان الکترونیک که با شماره ترمینال 74 آغاز شده اند می توانید با شماره ی 02166430554 تماس حاصل نمایید

اطلاعات دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی که در بخش «ساماندهی پذیرنده‌های بانکی» درگاه ملی خدمات الکترونیک نمایش داده شده است، از طرف بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به سازمان امور مالیاتی کشور ارسال شده است.

در صورتی که اطلاعات مربوط به دستگاه کارتخوان بانکی و یا درگاه پرداخت الکترونیکی خود را در این بخش مشاهده نمی‌کنید این به این معنی است که بانک مرکزی هنوز اطلاعات آن را به سازمان امور مالیاتی ارسال نکرده است.

شما می‌توانید در روزهای آتی به درگاه ملی خدمات الکترونیک مراجعه نمایید تا پس از نمایش اطلاعات دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی مورد نظر، آن‌ها را تعیین تکلیف نمایید.

از زمان ارسال اطلاعات دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی به سازمان امور مالیاتی کشور، مودی ۱۵ روز فرصت دارد تا موارد مذکور را تعیین تکلیف نماید.

همچنین یادآوری می‌گردد می‌توانیدعملیات‌های «الصاق به پرونده» یا «درخواست غیرفعال‌سازی» را روی مواردی که هم‌اکنون به شما نمایش داده شده است انجام و تایید نهایی نمایید.

تمام اطلاعاتی که در بخش «ساماندهی پذیرنده‌های بانکی» مشاهده می‌نمایید از طرف بانک مرکزی به سازمان امور مالیاتی کشور ارسال شده است.

با توجه به این‌ که بخشی از اطلاعات ارسالی مورد اعتراض مودیان محترم مالیاتی قرار گرفته بود، سازمان امور مالیاتی به منظور تکریم مودیان مالیاتی خدمت «ساماندهی پذیرنده‌های بانکی» را به درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی به آدرس my.tax.gov.ir اضافه نموده است. از این پس مودیان می‌توانند بدون مراجعه حضوری به ادارات کل مالیاتی و یا بانک، فرآیند الصاق و غیرفعال‌سازی پذیرنده‌های بانکی را انجام دهند.

بله، امکان ساماندهی پذیرنده‌های بانکی برای اشخاص حقوقی نیز در درگاه ملی خدمات الکترونیک و منوی «ساماندهی پذیرنده‌های بانکی» تعبیه شده و در دسترس مودیان محترم مالیاتی قرار دارد.

کاربری و اطلاعات نمایش داده شده در بخش ساماندهی پذیرنده‌های بانکی برای اشخاص حقوقی نیز مانند اشخاص حقیقی می‌باشد، ولی با ۲ تفاوت زیر:

۱- اشخاص حقوقی تنها یک پرونده مالیاتی دارند و برای الصاق دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی خود، همان یک پرونده را می‌توانند انتخاب نمایند.

۲- برای اشخاص حقوقی تمام دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی به طور پیش‌فرض به پرونده مذکور الصاق شده است. لذا در صورتی که مودی حقوقی مشاهده نماید که یکی از دستگاه‌های کارتخوان بانکی و یا درگاه‌های پرداخت الکترونیکی نمایش داده شده متعلق به او نمی‌باشد می‌تواند با کلیک بر روی دکمه «تغییر پرونده»، آن را به لیست موارد «الصاق نشده» ارسال نماید.

 

 

سپس با استفاده از گزینه «درخواست غیرفعال‌سازی» درخواست غیرفعال‌سازی آن را به بانک مرکزی ارسال نماید.

با مراجعه به آدرس Tax.gov.ir و ورود به سامانه «ثبت الکترونیکی اعتراضات و شکایات» می‌توانید اعتراض خود را به برگ ارزیابی و یا ابلاغیه رای هیات حل اختلاف مالیاتی، ثبت و مراحل رسیدگی به آن را پیگیری نمایید.

به زودی این خدمت به درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی کشور نیز اضافه خواهد شد.

کلیه صاحبان مشاغل (صنفی و غیرصنفی) و اشخاص حقوقی موضوع فصل چهارم و پنجم باب سوم قانون مالیات‏های مستقیم مصوب3/12/1366 با اصلاحات و الحاقات بعدی آن.

تاریخ مشمولیت برای مودیانی‌ که در حال فعالیت هستند از تاریخ فراخوان و برای مودیانی که بعد از تاریخ فراخوان شروع به فعالیت رسمی نموده‌اند، از تاریخ شروع فعالیت آن‌ها می‌باشد. مودیان از تاریخ مشمولیت ملزم به صدور و ارسال صورتحساب‏های الکترونیکی به سامانه مودیان می‌باشند.

تفاوت صورتحساب الکترونیکی نوع اول و دوم در ضرورت درج اطلاعات خریدار است. در معاملات فعالان اقتصادی با یکدیگر (B2B) که درج اطلاعات کامل خریدار الزامی است، صورتحساب الکترونیکی باید از نوع اول صادر شود. درصورتحساب الکترونیکی نوع دوم (فروش به مصرف کننده نهایی) درج اطلاعات خریدار در صورتحساب الکترونیکی ضروری نمی‌باشد.

حسب دستورالعمل صدور صورتحساب الکترونیکی، سه نوع صورتحساب پیش‌بینی شده است‌که عبارتند از:
? صورتحساب الکترونیکی نوع اول، صورتحسابی است دارای شماره منحصر به ‌فرد مالیاتی با اطلاعات هویتی فروشنده و خریدار، کالا‌/خدمت فروش رفته و روش پرداخت آن;
? صورتحساب الکترونیکی نوع دوم، صورتحسابی است دارای شماره منحصر به فرد مالیاتی با اطلاعات هویتی فروشنده، کالا‌/خدمت فروش رفته، نحوه تسویه وجه صورتحساب و به صورت اختیاری اطلاعات هویتی خریدار;
? صورتحساب الکترونیکی نوع سوم، رسید پرداخت وجه صادره از دستگاه کارتخوان بانکی یا درگاه الکترونیکی پرداخت دارای شماره منحصر به فرد مالیاتی که حسب مقررات اعلامی سازمان امور مالیاتی کشور، به عنوان پایانه فروشگاهی فروشنده پذیرفته شده است.
  • ارسال اطلاعات صورتحساب الکترونیکی به صورت مستقیم توسط مودی;
  • ارسال اطلاعات صورتحساب الکترونیکی توسط شرکت معتمد – با کلید مودی;
  • ارسال اطلاعات صورتحساب الکترونیکی توسط شرکت معتمد- با کلید شرکت معتمد;
  • ارسال اطلاعات صورتحساب الکترونیکی توسط سامانه‌های دولتی.
تاکنون شش الگو برای صورتحساب الکترونیکی نوع اول درنظر گرفته شده است که شامل: 1-فروش 2-فروش ارزی 3-طلا، جواهر و پلاتین 4-قرارداد پیمانکاری 5-قبوض خدماتی 6-بلیط هواپیما ‌می‌باشد. سند “دستورالعمل صدور صورتحساب الکترونیکی”‌ در ‌درگاه سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی ‌‌intamedia.ir‌ در بخش پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان‌، گزینه آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها قابل بهره‌برداری می‌باشد.
هرگونه تغییر در الگوها، در سند فوق‏ الذکر درج خواهد شد، لذا ضروری است از آخرین نسخه سند برای صدور و ارسال صورتحساب الکترونیکی به سامانه مودیان استفاده شود.

در این روش، مودی نسبت به امضا صورتحساب الکترونیکی با استفاده از کلید خصوصی خود و صدور صورتحساب الکترونیکی اقدام می‌نماید. مسئولیت صدور صورتحساب الکترونیکی با مودی و مسئولیت ارسال اطلاعات صورتحساب الکترونیکی به سامانه مودیان با شرکت معتمد ارائه‌کننده خدمات مالیاتی می‌باشد

این روش، ویژه مودیانی است که ارسال اطلاعات صورتحساب الکترونیکی به سامانه مودیان به صورت مستقیم و توسط مودی صورت می‌پذیرد. در این روش مسئولیت ارسال با شخص مودی است

دراین روش شرکت معتمد اطلاعات صورتحساب الکترونیکی مودی را دریافت و با استفاده از کلید خصوصی و زیرساخت‌های خود اقدام به صدور و ارسال صورتحساب الکترونیکی می‌نماید. مسئولیت صدور و ارسال صورتحساب الکترونیکی با شرکت معتمد ارائه‌کننده خدمات مالیاتی خواهد بود.

در این روش، می‌بایست مودی در کارپوشه خود ارسال اطلاعات به سامانه مودیان توسط سامانه‌های دولتی را انتخاب نماید. در این صورت، امکان ارسال اطلاعات از سامانه‏ های دولتی امکان‏پذیر خواهد شد. مسئولیت صدور و ارسال صورتحساب الکترونیکی با مودی است.

نوع اول: مجوز فعالیت‌های مرتبط با حوزه صدور، جمع‌آوری، نگهداری و ارسال صورتحساب الکترونیکی به سازمان امور مالیاتی کشور و نظارت بر عملکرد مودیان در ا‌ین حوزه می‌با‌شد. شرکت‌های دارنده این مجوز قادر به ارائه خدمات نامبرده به خود نیز می‌باشند;
نوع دوم: مجوز فعالیت‌های مرتبط با حوزه آموزش به مودیان مالیاتی و احراز تسلط آن‌ها به حقوق و تکالیف خود در ارتباط با قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان و سایر قوانین مالیاتی مرتبط با مودی می‌باشد;
نوع سوم: مجوز فعالیت‌های مرتبط با حوزه خدمات مشاوره و حسابداری مالیاتی مانند مشاوره فنی و غیرمالیاتی، مشاوره مالیاتی، کمک به تنظیم اظهارنامه‌های مالیاتی، تهیه و نگهداری دفاتر و سایر موارد غیرحاکمیتی به تشخیص سازمان امور مالیاتی کشور در این حوزه می‌باشد.

اشخاص حقوقی دارای پروانه هستند که حسب ضوابط و دستورالعمل‌های ابلاغی سازمان، نسبت به ارائه مشاوره وآموزش‌های لازم به مودیان، نصب و پشتیبانی تجهیزات مورد نیاز برای ارائه خدمات مالیاتی از قبیل خدمات مربوط به صدور صورتحساب الکترونیکی و سایر امور غیرحاکمیتی (به تشخیص سازمان) با سازمان همکاری می‌کنند.

شناسه‌ای است 22 کاراکتری،که در پایانه فروشگاهی به صورت منحصر به‌ فرد تولید و به هر صورتحساب الکترونیکی تخصیص داده می‌شود. جزییات آن در سند “قالب شناسه یکتای حافظه مالیاتی و شماره منحصر به ‌فرد مالیاتی “در درگاه سازمان امور مالیاتی کشور در بخش پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان‌،‌گزینه آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها قابل بهره‌برداری می‌باشد.

ساختار شماره منحصر به ‌فرد مالیاتی از چهار مولفه با طول ثابت تشکیل شده است، طول شماره منحصر به ‌فرد مالیاتی 22 کاراکتر و به صورت ثابت می‌باشد. مولفه ‏های شماره مالیاتی، شامل شناسه یکتای حافظه مالیاتی (با طول ثابت 6 کاراکتر)، تاریخ ثبت صورتحساب در حافظه مالیاتی (به صورت Hex با طول ثابت 5 کاراکتر)، سریال داخلی صورتحساب حافظه مالیاتی (به صورت Hex با طول ثابت 10 کاراکتر) و رقم کنترلی (تولید شده با الگوریتم Verhoeff). جزییات آن در سند “قالب شناسه یکتای حافظه مالیاتی و شماره منحصر به‌ فرد مالیاتی” در درگاه سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی ‌‌intamedia.ir‌ ‌در بخش پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان‌، گزینه آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها قابل بهره‌برداری می‌باشد.

شناسه ای است 6 کاراکتری که به صورت منحصر به ‌فرد به هر حافظه مالیاتی اختصاص داده می‌شود. شناسه مذکور از مولفه‌های تشکیل دهنده شماره منحصر به فرد مالیاتی می‌باشد که پس از درخواست مودی در قسمت عضویت در کارپوشه تولید و در اختیار وی قرار خواهد گرفت.
جزییات آن در سند “قالب شناسه یکتای حافظه مالیاتی وشماره منحصر به فرد مالیاتی” در درگاه سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی ‌‌intamedia.ir‌ ‌در بخش پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان‌، گزینه آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها قابل بهره‌برداری می‌باشد.
  • ورود به کارپوشه درسامانه مودیان;
  • ورود به بخش عضویت;
  • انتخاب گزینه درخواست شناسه یکتای حافظه مالیاتی;
  • تعیین نحوه ارسال صورتحساب;
  • تعیین کلید عمومی (در صورت الزام);
  • تعیین شعب مرتبط با شناسه یکتا;
  • تخصیص ابزار پرداخت با شناسه یکتا (اختیاری);
  • ثبت اطلاعات حافظه مالیاتی و پایانه فروشگاهی (اختیاری);
  • مشاهده اطلاعات ثبت شده و تایید آن.

مودی می‌بایست یک پایانه فروشگاهی‌-‌حافظه مالیاتی نرم‌افزاری یا سخت‌افزاری مطابق با سند “ویژگی‌ها و مشخصات فنی پایانه فروشگاهی” که درسایت ‌intamedia.ir‌ بارگذاری گردیده‌، تهیه نماید. شناسه یکتای حافظه مالیاتی از بخش عضویت درکارپوشه قابل دریافت است.

شناسه یکتای حافظه مالیاتی جزئی از شماره منحصر به ‌فرد مالیاتی است (6کاراکتراول) و به واسطه آن‌ برای سازمان امور مالیاتی کشور محرز می‌شود که صورتحساب توسط کدام مودی و در چه مکانی صادر شده است.

بله‌. ارسال صورتحساب‏های الکترونیکی در قالب بسته ‏های حداکثر 100 تایی امکان‌پذیر می‌باشد.

اگر خریدار جزء صاحبان مشاغل و اشخاص حقوقی باشد درج “شماره اقتصادی خریدار” در صورتحساب الکترونیکی الزامی است، لیکن در صورتی که خریدار مصرف کننده نهایی باشد، نیازی به درج “شماره اقتصادی خریدار” در صورتحساب الکترونیکی نمی‌باشد. بدیهی است انتخاب نوع صورتحساب الکترونیکی نیز متناسب با نوع خریدار به شرح فوق تعیین می‌گردد.

خیر. مودی می‌تواند در صورت لزوم صورتحساب الکترونیکی اصلاحی/ ابطالی/ برگشت از فروش حسب مورد صادر نماید. جزییات آن در سند “دستورالعمل صدور صورتحساب الکترونیکی” در درگاه سازمان امور مالیاتی کشور بخش پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان‌، گزینه آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها قابل بهره‌برداری می‌باشد.

بله. صورتحساب الکترونیکی جدید مشمول قاعده صورتحساب الکترونیکی اصلی است و امکان اصلاح یا ابطال و صدور صورتحساب الکترونیکی برگشت از فروش وجود دارد.

در شرایطی‌که برای صورتحساب الکترونیکی اصلی، صورتحساب برگشت از فروش صادر شود، شماره منحصر به فرد مالیاتی صورتحساب اصلی را باید در صورتحساب برگشت از فروش به عنوان شماره صورتحساب مرجع ثبت نماید. اگر‌ برای این صورتحساب (‌برگشت از فروش) صورتحساب برگشت از فروش جدیدی صادر شود، از شماره آن به عنوان شماره منحصر به فرد مالیاتی مرجع در صورتحساب الکترونیکی جدید استفاده خواهد شد. لازم به ذکر است که از هرشماره مالیاتی مرجع تنها یک بار استفاده می‌شود.

بله. در صورتی که خریدار مصرف کننده نهایی نبوده و عضو سامانه مودیان باشد، امکان تایید یا رد صورتحساب الکترونیکی پس از درج صورتحساب به صورت خودکار درکارپوشه خریدار، حداکثر تا30 روز وجود دارد. درصورت عدم واکنش خریدار تا موعد مقرر، صورتحساب الکترونیکی به صورت سیستمی تایید می‌گردد.

بله. با انتخاب یک یا چند صورتحساب الکترونیکی در کارپوشه، امکان تایید یا رد کلی و گروهی وجود دارد.

خیر، امکان اصلاح صورتحساب‌های الکترونیکی ابطالی وجود ندارد. جزییات آن در سند “دستورالعمل صدور صورتحساب الکترونیکی” در درگاه سازمان امور مالیاتی کشور ]در بخش پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان‌، گزینه آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها قابل بهره‌برداری می‌باشد.

ورود از طریق نشانی ‌tp.tax.gov.ir یا نشانی my.tax.gov.ir;

وارد نمودن نام کاربری و رمز عبور و انجام عملیات احراز هویت.

شناسه کالا/‌خدمت یک شماره 13 رقمی است که به کالا/‌خدمت تخصیص داده می‌شود. به ازای هر ردیف در صورتحساب الکترونیکی صادره توسط مودیان، درج شناسه کالا/‌خدمت مرتبط الزامی است.
کلیه تولیدکنندگان، واردکنندگان و ارائه دهندگان خدمت مکلف به دریافت شناسه مذکور از وزارت صنعت، معدن و تجارت می‌باشند.
کلیه شناسه‌های کالا/‌خدمت تخصیص داده شده از طریق نشانی stuffid.tax.gov.ir قابل دریافت است.

بله‌، امکان اعطای شماره اقتصادی به اتباع غیرایرانی وجود دارد. هر خریدار از جمله اتباع غیرایرانی در صورت تمایل، باید شماره اقتصادی خود را به فروشنده جهت ثبت در صورتحساب اعلام نماید.

مودی می‌بایست مراتب را تا پایان روز اداری بعد، از طریق کارپوشه خود در سامانه مودیان یا به هر طریق دیگری‌که سازمان امور مالیاتی کشور اعلام نماید، حسب مورد به سازمان مذکور یا شرکت‌های معتمد‌ ارائه‌کننده خدمات مالیاتی اعلام نموده و تا زمان امکان‌پذیر شدن صدور صورتحساب الکترونیکی، مطابق دستورالعمل موضوع ماده ‌‌‌12‌ قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان، نسبت به ثبت و ارسال صورتحساب‌های صادره به سازمان اقدام نماید.

در صورتحساب الکترونیکی نوع اول، مبالغ پیش‌پرداخت به عنوان مبلغ نقدی در صورتحساب الکترونیکی ثبت می‌شود.

حداکثر سه برابر معافیت سالانه موضوع ماده 101 قانون مالیات‌های مستقیم.

صورتحساب الکترونیکی دارای شماره منحصر به فرد مالیاتی که مطابق قواعد سازمان امور مالیاتی کشور صادر و به سامانه مودیان با موفقیت ارسال گردیده باشد، معتبر خواهد بود. جزییات آن در سند “دستورالعمل صدور صورتحساب الکترونیکی” در درگاه سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی ‌‌intamedia.ir‌ در بخش پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان‌، گزینه آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها قابل بهره‌برداری می‌باشد.

مودی با توجه به انتخاب نوع صورتحساب الکترونیکی می‌تواند از:
روش تسویه (نقدی، نقدی-نسیه، نسیه) و نحوه پرداخت (وجه نقد، چک بانکی، ساتنا، پایا و سایر) استفاده کند. جزییات آن در “سند دستورالعمل صدور صورتحساب الکترونیکی” در درگاه سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی ‌‌intamedia.ir‌ در بخش پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان‌، گزینه آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها قابل بهره‌برداری می‌باشد.

4 ساعت از زمان دریافت توکن.

مودی از طریق مراجعه به سامانه مودیان در بخش کارپوشه، درخواست استرداد خود را ثبت می‌نماید.

تولید کلید متقارن و IV توسط پایانه فروشگاهی;
رمزگذاری صورتحساب الکترونیکی با کلید متقارن و IV تولید شده;
رمزگذاری کلید متقارن مورد استفاده با کلید عمومی سازمان امور مالیاتی کشور.
جزییات آن در سند “دستورالعمل فنی نحوه اتصال به سامانه مودیان” در درگاه سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی ‌‌intamedia.ir‌ در بخش پایانه‌های فروشگاهی وسامانه مودیان‌، گزینه آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها قابل بهره‌برداری می‌باشد.
هرگونه تغییر در روش رمزگذاری، در سند فوق‏الذکر درج خواهد شد، لذا ضروری است از آخرین نسخه سند برای رمزگذاری صورتحساب الکترونیکی استفاده شود.
اخذ گواهی کلید عمومی توسط اشخاص حقوقی/حقیقی از مراکز میانی معتبر:
• گواهی کلید عمومی مهر سازمانی برای اشخاص حقوقی;
• گواهی کلید عمومی امضا دیجیتال برای اشخاص حقیقی.
استخراج کلید عمومی از گواهی کلید عمومی;
به عنوان مثال با فرض اینکه فایل گواهی کلید عمومی CERTIFICATE.cer و در مسیر /home/user/Documents باشد، با اجرای فرمان OpenSSL زیر، کلید عمومی در فایل PUBKEY.txt در مسیر /home/user/Documents/ ذخیره می‌شود:
openssl x509 -pubkey -in “/home/user/Documents/CERTIFICATE.cer” -noout > “/home/user/Documents/PUBKEY.txt”
بارگذاری فایل متنی حاوی کلید عمومی در کارپوشه مودی.

با فراخوانی متد GetServerInformation کلید عمومی و شناسه کلید عمومی سازمان در اختیار ارسال‌کننده صورتحساب الکترونیکی قرار می‌گیرد. جزییات آن در سند “دستورالعمل فنی نحوه اتصال به سامانه مودیان” در درگاه سازمان امور مالیاتی کشور به نشانی ‌‌intamedia.ir‌ در بخش پایانه‌های فروشگاهی وسامانه مودیان‌، گزینه آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها قابل بهره‌برداری می‌باشد.